Vestbyen IL Svømming gjør sitt beste for å sikre deg tilgang til ønsket arrangement. Vestbyen IL Svømming selger påmelding til svømmestevner på vegne av andre arrangører i tillegg til egne stevner og samlinger. Startkontingenten for stevner arrangert av andre enn Vestbyen bestemmes av arrangørklubb og er oppgitt i innbydelsen for det gjeldende stevnet. Det er også arrangørklubb som bestemmer hvilke og hvor mange øvelser som er tilgjengelig under de ulike arrangementene. Når du kjøper øvelser gjennom Vestbyen IL Svømming aksepterer du arrangørens vilkår for øvelser. Vilkårene finnes i innbydelsene til gjeldende stevne som er  tilgjengelig på medley.no. Egenandeler i forbindelse med stevner som krever felles reiser og opphold og samlinger  fastsettes av Vestbyen IL Svømming. For mer informasjon, vennligst les våre bestillingsvilkår som er vist nedenfor. Har du spørsmål, kan vi kontaktes. Se kontaktinfo her.

Godkjente betalingsmåter

Vestbyen IL Svømming godtar betalingsmåtene som tilbys i nettbutikken. Dette er betaling med kort og Vipps . Vår internettside er beskyttet gjennom SSL-teknologi (Secure Socket Layer). Din person- og brukerkontoinformasjon er kryptert slik at ingen skal kunne misbruke den. Bankenes godkjente systemer brukes til våre betalingstransaksjoner.

Bestillingsvilkår

Arrangører forbeholder seg retten til å avlyse eller flytte arrangementer. Ved avlyst arrangement refunderes innbetalte øvelser kun etter arrangørens bestemmelser, men ikke senere enn 60 dager etter arrangementsdato. For avlyste arrangementer refunderes betalingen, fortrinnsvis gjennom samme system som betalingen var utført med . Refusjonen kan ikke utbetales kontant.

Det er viktig å forsikre seg om at man har valgt riktig stevne og øvelser før påmeldingen bekreftes. Påmeldingen er bindende, og betaling skjer umiddelbart ved bruk av den nettbaserte påmeldingsløsningen. Vestbyen IL Svømming kan ikke refundere påmeldinger som allerede er kjøpt eller bytte disse mot andre arrangement .

Dersom Vestbyen IL Svømming er i tvil om din brukerinformasjon, forbeholder vi oss retten til å kontakte deg ved å benytte adressen, telefonnummeret eller e-postadressen du oppga, før vi sender deg din bekreftelse. Hvis vi ikke kommer i kontakt med deg, sletter Vestbyen IL Svømming din bestilling uten videre varsel.

En e-mail med bekreftelse på påmeldingen sendes til e-postadressen oppgitt i bestillingen. Alle påmeldinger fra Vestbyen IL Svømming videresendes samlet til arrangør med navn på deltaker, påmeldte øvelser og klubbtilknytning. Ytterligere bevis for påmelding kreves ikke av arrangøren.

Ved etteranmeldinger foretatt etter påmeldingsfrist eller under lagledermøtet vil pris pr. øvelse være høyere og beløpet faktureres til utøver etter arrangementet. Pris pr øvelse ved etteranmelding er bestemt av arrangør og oppgitt i innbydelsen.

Hvordan endre brukerinformasjon

Du kan registrere deg på vår internettside ved å opprette en brukerkonto når du kjøper en øvelse online. Når du har fullført din registrering vil du motta en bekreftelse på e-post fra oss. Du kan benytte “Min konto” til å endre opplysninger.

Vilkår for bruk

Vær oppmerksom på følgende:

Ved å bruke eller besøke denne siden aksepterer du våre vilkår for bruk. Vestbyen IL Svømming forbeholder seg retten til å endre disse vilkårene uten varsel. Hvis vilkårene brytes, kan Vestbyen IL Svømming ekskludere deg fra nettstedet og/eller anmelde forholdet.