Trondheimsmedleyen og Lilleputten 2017

I løpet av forrige helg organiserte Vestbyen IL Svømming Trondheimsmedleyen & Lilleputten! Konkurransen fant sted i Husebybadet og var vert for 126 svømmere fra 10 klubber. Konkurransen ble holdt fra 30.09.- 01.10.2017.
Vestbyen har deltatt med 47 svømmere totalt (28 jenter og 19 gutter). Vestbyen har også deltatt med 4 rekruttere svømmere som svømte fantastisk. Det er et godt antall konkurrerende svømmere deltatt i en konkurranse for klubben vår. En av de hyggeligste følelsene for alle trenere var å se yngste svømmere hvordan de konkurrerer.

Som vanlig har alle våre svømmere forbedret sine tider i minst en av øvelse de svømte. Derfor er alle resultatene respektable og verdt oppmerksomhet. Imidlertid kommer vi til å utelukke noen fantastiske øyeblikk som har markert svømmehelgen bak.

Vi vil starte med en av de største suksessene i nyere klubbhistorie hvor en av våre svømmere har fullstendige krav til landslaget. Gabriel Steen hadde fantastisk løp på 100m IM. Hans tid på 1:13.58 var stor prestasjon som plasserte ham i norske lag. Gratulerer med Garbiel på denne fantastiske prestasjonen!

Videre må vi nevne at en svømmer mer tok UM krav. Tomine H. Fjorden tok UM krav på 200m bryst som skal bli hennes første Ungdomsmesterskap. Flott svømmetur i løpet av alle 200 meter, og vi vil gjerne gratulere henne også!

Vi har nå 9 kvalifiserte svømmere til den kommende UM / NM Junior som vil bli avholdt i midten av november i Kristiansand.

Alle våre svømmere viste veldig god innsats, og det viktigste er at vi har handlet som et ekte svømmelaget, som støtter hverandre i løpet av løpene og dermed gir “vind på ryggen” til våre lagkamrater. Trenerlag er veldig fornøyd, og vi håper alle denne typen tradisjon vil fortsette på hver konkurranse.

Mvh,
Vestbyen Trener Team