Det er viktig å stille i klubbeffekter på stevner.  Det viser hvor vi kommer fra, og at vi er en stor gjeng!

Vestbyen har avtale med Nor Contact som forhandler av våre klubbklær. Kolleksjonen består av klær fra Puma; rød t-skjorte, svart shorts, bukser og hettegenser. I tillegg er det mulig å kjøpe sekk og bag med klubbens logo. T-skjorter og hettegenser vi ha klubbens logo på front og rygg i tillegg til personlige navn om ønskelig. Shorts og bukser har liten logo på lomme og mulighet til personlige navn. NB! Svart t-skjorte med rød skrift skal kun bestilles av trenere. Svart t-skjorte med hvit skrift skal kun bestilles av instruktører.

 

Vi ønsker at svømmerne skal ha på seg klubbklær under stevner og i andre sammenhenger der de representerer klubben.

Ved bestilling på nett så kan du velge hvilken butikk (Nor Contact Heimdal eller Midtbyen) du ønsker å hente varen i, evt. få varen sendt. Kolleksjonen kan også kjøpes direkte i Nor Contact sin butikk i Midtbyen. All betaling skjer direkte ved bestilling. NB! Ved bestilling av klubbklær skal det krysses av for “Jeg ønsker klubblogo”

Bestill her: Klubbkolleksjon Vestbyen Svømming

Har du spørsmål knyttet til bestilling av klubbklær? Send en mail til styret@vestbyentrondheim.no

Badetøy og svømmeutstyr

Vestbyen IL Svømming har klubbavtale med klubben.no. Avtalen gir medlemmene 20% rabatt på de fleste varer som bestilles gjennom http://klubben.no (dersom produktet ikke er med i rabattsystemet så opplyses det om dette).

For å få tilbudet må du ha en profil på Klubben.no. Gå til https://www.klubben.no/#login. og registrer deg/opprett ny bruker og legg inn rabattkoden (send mail til styret@vestbyentrondheim.no så får du oppgitt koden)

Kampanjekoden legges inn ved første produkt som du legger til i handlekassen (du trenger ikke foreta selve kjøpet), deretter vil koden ligge registrert på din bruker. Når du er pålogget vil alle priser du ser på alle produkter automatisk rabatteres med 20%. Unntak kan være spesielle kampanjesalg eller lignende.

Badetøy og svømmeutstyr kan kjøpes i de fleste større sportsbutikker i Trondheim. Andre nettbutikker for badetøy og svømmeutstyr er:
 Swimshop
• Fastswim 
• Swimstore