Betaling av treningskontingent, medlemskap og svømmelisens via Min Idrett

Vestbyen IL Svømming benytter Min Idrett for fakturering av alle medlemskontingenter, treningskontingenter og svømmelisenser.

I Min idrett kan du:
1. Endre din personlige informasjon (eks. adresseendringer hvis du flytter, e-post osv.)
2. Se hvilke medlemskap, verv og kompetanse som er registrert på deg
3. Betale krav fra din klubb (kontingent, treningsavgift
4. Betale dine lisenser og skrive ut lisenskort (NB! For betaling av svømmelisens så må man logge inn på web fullversjon av Min Idrett for å få se KID- og kontonummer som skal brukes
5. Registrere din familie og gjøre de samme operasjonene for hele familien samlet.

Betaling
I Min idrett kan du betale medlemskontingenter, treningskontingenter og lisenser. Norges Idrettsforbund benytter BuyPass som leverandør av betalingstjenesten. I handlekurven finner du betalingskravene dine eller til personene du har knyttet opp til din profil.

  • Marker kravene du skal betale for (alle krav er automatisk markert)
  • Klikk på Bekreft og betal
  • Fyll inn kortnummer, utløpsdato og sikkerhetskode.
  • Hak evt av for å lagre betalingskort.
  • Klikk på betal.
  • Verifiser betalingen med sikkerhetskoder fra egen bank om banken krever dette.

Link til hele brukerveiledningen for Min Idrett finner dere her:

https://itinfo.nif.no/Min_idrett_brukerveiledning#Min_idrett

Lisenser
NB! Alle som skal delta på approbert svømmestevne (ikke rekruttstevne) må løse svømmelisens.
Logg inn på web-versjonen av Min Idrett. Legg til barnet i min familie hvis ikke dette er gjort. Gå så inn på gjeldende barn og trykk lisenser. Da får du opp lisens med status registrert. Betal lisensen med riktig kid- og banknr. Noen dager etter betaling vi lisensen få status betalt. Lisensen er gyldig fra den dagen man betaler og ut kalenderåret.

Er det spørsmål knyttet til betaling og lisenser via Min Idrett så ta kontant med styret på mail styret@vestbyentrondheim.no